banner78
banner25

Gürkan "Herkes sınırlarını bilmeli!"

Edirne Belediye Meclisi’nin Haziran ayı toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in isminin Fatih mahallesinde bir caddeye verilmesi kararının ardından açılışının yapılmamasına tepki gösteren MHP İl Başkanı Zakir Tercan’ın açıklamasına sert bir tepki de CHP’li Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan geldi.

MHP İl Başkanı Zakir Tercan’ın açıklamasında “Eğer yapmadığınız takdirde biz MHP olarak ilçe teşkilatları olarak, Ülkücü camia olarak biraz daha sabredeceğiz. Eğer istediğimiz şekilde olmadığı takdirde biz MHP ve Ülkücü camia olarak mehteran takımı getirerek televizyonda canlı yayın yaparak basının huzurunda biz Başbuğumuzun isminin verilmiş caddeyi de biz açmış olacağız. Burada da bize sakın gönül koymasınlar. Bizim en büyük isteğimiz bu açılışın belediye başkanımız başkanlığında yapılması”şeklindeki sözlerine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan açıklama geldi.Gürkan açıklamasında “Zakir bey seçimlerde herhalde kendisinin kazandığını falan zannediyor.Belediye görevini yapar,Zakir bey’de siyasi parti il başkanlığı görevini yapar.Herkes görevini yapsın!Herkes sınırlarını bilmeli.Oraya Belediye meclisi İYİ Partili Belediye Meclis üyelerinin önergesi ile,komisyon uygun gördü,Belediye meclisi uygun gördü ve ardından da zaten cadde açık açık olan caddenin neyini açacak?Sadece isim tabelası konmadı.Ama bütün kayıtlarda,sistemlerde zaten orası Alparslan Türkeş caddesi olarak işlendi,kullanılıyor şu anda”diyerek “Zakir bey çok cadde açmak istiyorsa seçimlerde belediyeyi kazanacak halkın güvenoyunu alacak ondan sonra istediği caddeyi açabilir.Dediğim gibi cadde açık.Yani açık olan caddeyi açmak istiyorsa orada yürüyerek geçebilir.Yada aracıyla geçebilir sayın Zakir Tercan”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30