banner78
banner25

Gürkan “EN” ler arasında yok!

Türkiye geneli en başarılı Belediye Başkanları konusunda araştırma yapan köklü ve güvenilir araştırma şirketi Sonar’a göre 81 il arasında en başarılı 10 belediye başkanları sıralamasında CHP'li Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın olmadığı görüldü.

Her fırsatta başarı ödülü aldığı yönünde kamuoyunu bilgilendirmek adına paylaşım yapan ancak aldığı ödüllerin karşılığı olmadığı yönünde de kamuoyunda iddialar yer alan Recep Gürkan’ın böylesi önemli bir araştırmada yer almaması şaşkınlık yarattı.

AK Parti ve CHP'li Belediyeler arasında ayrı ayrı yapılan araştırmada CHP'li ilk 10 belediye sıralamasında yer almayan Edirne Beldiye Başkanı Recep Gürkan'ın bu sıralamaya girememesi merak konusu oldu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30