banner78
banner25

Gürkan'dan Özcan'a "oğlum orada alt yapı yapmadık!"

Ak parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ve Edirne Alt yapı çalışmasını hedef olan paylaşımı ile ilgili olarak Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan resmen açtı ağzını yumdu gözünü…

Kent genelinde son günlerde yağan aşırı yağışlar ve sonrasında oluşan su birikintileri nedeniyle sosyal medya hesaplarında anlamsız paylaşımlar olduğunu ve özellikle Ak parti Merkez İlçe Başkanı Önder Özcan’ın yaptığı paylaşımın dikkatini çektiğini söyleyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan; “bunlar daha paylaştıkları caddelerin adlarını bilmezler.O caddede alt yapı çalışmamız olmadığını bile bilmiyorlar.Ben zaten açıklamıştım burasının alt yapısı yapılmamış diye.Teknik nedenlerle yapılmamış, yapılacak oda. Orasını çekiyor arkadaş.Algı yapacak ya aklı sıra”diyerek Önder Özcan’a “oğlum” diyerek “orada alt yapı yapmadık Önder.Biraz dinle açıklamaları dinle Önder. Orada yapılan alt yapı yok.Tabi olacak. Onlar olmasın diye yapıyoruz bütün engellemelere rağmen Önder. Sen bilirsin o engellemeleri Önder. Sevgili Önder aklın çalışır o engellemelere”diyerek cevap verdi.

Yaşanan su birikintilerinin olduğu yerlerde henüz alt yapı çalışmalarını tamamlandığını,tamamlanan yerlerde ise sorun yaşanmadığını belirten Recep Gürkan “Gitsinler bu şehirde balık tutanlar vardır,gondol isteyenler vardı, kayık isteyenler vardı. Olta sallayanlar vardı. Nerde onlar? Abdi İpekçi Caddesine gitsinler ne kadar yağış yağdı iki gündür. Caddelerin isimlerini bilmezler onları da söyleyeyim; Abdi İpekçi Caddesi,Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi,İlhami Ertem Caddesi,Kasap Deresi,Kipanın önü buralara bir gidin bakın”dedi.

Yapılan paylaşımlarda “kayık yüzecek,Venedik”ifadelerinin kullanıldığını söyleyen Gürkan “ dün biri küp heykellerinin oradan fotoğraf çekmiş kayık lazım demiş,kayığı koysan yere tabanı sürtecek asfalta. O kadar su bulabilirsen gel ben sana kayık vereceğim. Algı yaratmaya çalışmayın,bu millet biliyor”diyerek yeni bir anket yaptırdığını ve ankette Edirnelilerin her şeyi anladığını ve en önemlisi belediye ve Recep Gürkan’ı anladıklarını ifade ederek “yeni anket yaptırmıştım geldi.Orada hepsi yazıyor. Edirnelilerin beni anladığını gördüm. O algı yaratmaya çalışanlar,kendinizi yırtsanız da olmuyor bu iş. Yormayın kendinizi. Edirneliler her şeyin doğrusunu biliyor. Eleştirmesi gerektiği zaman eleştiriyor,takdir etmesi gerektiği zamanda takdir ediyor. Hiç boşuna enerjinizi tüketmeyin. O entirikacılara söylüyorum. Kumpas peşinde koşanlara söylüyorum; siz kumpaslara devem edin. Feyk hesap açın. Millet bunları görüyor. Millet sizden akıllı. Millet sizden daha deneyimli,daha sağ duyulu. Devam edin siz feyk hesaplara hadi trollerim benim”cevabını verdi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30