banner78
banner25

Güle Güle ağabey!

Edirne’nin tanınmış iş insanlarından ve köklü beton firmalarından Öztaş Beton AŞ’nin sahibi 62 yaşındaki Nihat Öztaş bugün düzenlenen cenaze töreninin ardından sevenlerinin omuzlarında son yolculuğuna uğurlandı.

Hayır sever kişiliği ile tanınan ve yaptığı geleneksel aile iftarları ile bilinen Nihat Öztaş bir süredir tedavi gördüğü amansız hastalığın pençesinden kurtulamayarak hayatını kaybetti.

Öztaş’ın ölümü sevenleri üzerinde şok etkisi yaratırken bugün Eski Cami’de düzenlenen kalabalık cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

18 yıl aralıksız olarak düzenlediği geleneksel aile iftarını her Ramazan ayında kalabalık bir kitleyle yapan ve pandemi nedeniyle ara veren iş insanı Nihat Öztaş hayır sever kişiliğinin yanında çeşitli STK’larda aldığı aktif rol ve yardımları ile biliniyordu.

1960 lı yılların başında babaları merhum Halim Öztaş tarafından kurulan şirketi 1993 yılında hazır betonla tanıştıran ve o yıllara kadar inşaat sektörü ile ilgili olarak kum,çakıl,tuğla,kereste gibi inşaat malzemeleri satan merhum Nihat Öztaş Edirne Güvenlik Hizmetleri Destekleme Derneği’nin de başkanlığını yürütüyordu.

Son yıllarda Olin yağ fabrikası yanında bulunan yıkılmaya yüz tutmuş bir binayı kiralayarak baştan aşağı yenileyerek büyük bir yatırıma imza atan ve kent girişinde prestij markaların buluşmasına sağlayarak bir öncü adımı da atan merhum Nihat Öztaş yüzlerce kişiyi de iş imkanı sağlayan bir kişilikti.

Bugün Eski Cami’de düzenlenen cenaze töreni ile sevdiklerinin yaşlı gözleri ile uğurlanan Öztaş’ın cenazesi Yeni Şehir Mezarlığına defnedildi.Cenaze töreninde eşi Aysel Öztaş oğlu Mert ve kızı Gözde Öztaş hazır bulunurken çok sayıda sevdiği,eş dost ve akrabası ile Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar’da cenaze törenine katılarak son vazifelerini yerine getirdiler.

Bizlerde merhum Nihat Öztaş’a ve ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30