banner137
banner25

Grup Başkanı Başkal'dan Yardımcı'ya ziyaret
Vergi Denetim Kurulu Edirne Grup Başkanı Selahattin Başkal, Edirne Ticaret Borsası (ETB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı'yı ziyaret etti.
Başkal, ziyarette yaptığı konuşmada, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı'nın kurulmasıyla vergi incelemeleriyle yetkili olanların tek unvanda birleştirilerek güçlü bir kurumsal kimlik oluşturulduğunu söyledi.
Gerçekleştirilen yasal düzenlemeyle vergi denetiminde etkililiği, verimliliği ve uzmanlaşmayı esas alan yeni bir kurul kurulduğunu anlatan Başkal, ''Bu sayede kayıt dışı ekonomi ile mücadele ederek, vergi denetimlerinde kalite ve verimliliği artıracağız'' dedi.
ETB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yardımcı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkal'a Selimiye Camisi motifli seramik tabak, aynalı süpürge ve mis sabunu hediye etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30