banner137
banner25

Giyik ekibini tanıttı!

16 Ocak 2022 Pazar günü yapılacak olan ve şu ana kadar 3 adayın yarıştığı Şoförler ve Otomobiller Odası seçimiyle ilgili aday olan ve iddialı isimler arasında yer alan Hakan Giyik ekibini tanıtmak adına basın toplantısı düzenledi.

Mavi oy pusulası ile yola çıktıklarını ve düzenlenecek olan kongrede şoför esnafının sorunlarını en iyi şekilde temsil ederek çözüm üretecekeklerini belirten Giyik, ekibinde yer alan İlhan Akbakır, Sercan Özkıvrak, İlhami Tülümen, Emre Yiğittekin, Yusuf Erdem, Serkan Evren, Mesut Araş, İsmail Yıldırımlı, Alican Ülker, Hasan Fırtına, Uğur Küçük ile birlikte bir kafede basın mensuplarıyla bir araya geldi. 
“Değişim, hizmet ve temsil için varız”, “Duyulmayan sesleri duyduğumuz için bu yoldayız” sloganlarıyla yola çıktıklarını belirten Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan Adayı Hakan Giyik, seçimde iddialı olduklarını söyledi.

Giyik açıkalamasında "arkadaşlarla beraber tanıtım toplantısı düzenledik. Seçimde biz de adayız. Aday olduğumuzda hangi ciddiyetle, hangi sorumlulukla, hangi güvene gerek varsa hepsi bizde mevcut olduğunu düşünerek yola çıkmıştık. Biz adaylığımızı açıkladığımız günden beri 16 Ocak'a kadar seçim atmosferini hiç bırakmadık. Genç ve dinamik ekibimizle birlikte bu işi en iyi şekilde yapacağımıza inanıyoruz. Bizler Şoförler Esnaf Odasında M, T, J nakliyeci ve kamyoncu, kamyonetçi, rent-A Car, galeri, kargo ve biçerdövercilerden oluşan bir yapıya sahibiz. Bu yapıdaki tüm esnaf gruplarımızla en iyi hizmet vereceğimizden eminiz. Ben ETUS özel halk otobüsü işletmecisiyim. ETUS ile alakalı ve odadaki tüm esnaf ile alakalı elimden gelen her şeyi en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum ve kendime de güveniyorum. Herkes kendinden emin ve esnafına sahip çıkmak için burada. Bu işe başlarken de çok emin başladık sonucunun da güzel olacağını biliyoruz. Esnafımızın bize güvenmesini istiyoruz. 16 Ocak'ta yapılacak seçimlerde oy pusulamız mavidir. Tüm üyelerden destek bekliyor, bize güvenmelerini istiyoruz”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30