banner78
banner25

Gegeoğlu "canımız yanmaya devam ediyor!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, son günlerde yaşanan kadın cinayetlerine tepki gösterdi. İstanbul Sözleşmesinin iptal edilmesinin kadın cinayetlerini arttırdığına vurgu yapan Gegeoğlu, “Biz kadınlar olarak bunun durmasını istiyoruz. Canımız yanmasın, sokakta özgürce gezebilmek, var olduğumuzu hissetmek istiyoruz.” dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde eskiden tanıştığı Selçuk G. tarafından bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Lüleburgaz Belediyesinde çalışan İlknur Gökay Tuncel’in ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

Kadın cinayetlerinin artmaya devam ettiğini ifade eden Gegeoğlu, “Canımız yanmaya devam ediyor. İstanbul Sözleşmesinde anlatmaya çalıştığımız buydu. Sözleşmenin iptali birilerine cesaret verecek demiştik, bu iş birilerinin önünü açacak, bu dokunmayın hassas bir konu demiştik ama maalesef anlatamadık. Bugün geldiğimiz noktada inşallah vicdanlarında bir rahatsızlık hissediyorlardır. Her gün kaybettiğimiz can kayıplarımız git gide artıyor. Biz kadınlar olarak bunun durmasını istiyoruz. Canımız yanmasın, sokakta özgürce gezebilmek, var olduğumuzu hissetmek istiyoruz. Ben çok üzgünüm bir daha inşallah yaşanmasın.” İfadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30