banner137
banner25

ETUS Başkanı Giyik "zor şartlarda ayakta duruyoruz!"

Edirne’de toplu ulaşım hizmeti veren ETUS Başkanı Hakan Giyik; mazot zammı sonrasında giderlerinde ciddi artış olduğunu ve günde 100 bin TL’lik mazot harcadıklarını kaydetti.

Ulaşım konusunda yapılan zamlar olduğunu ancak artan maliyetler karşısında henüz zam yapmadıklarını belirten ETUS Başkanı Hakan Giyik;“son gelen zamlardan sonra ciddi mazot giderimiz oluştu.Yaklaşık günlük 100 bin liralık mazot giderimiz oluştu.Çok zor şartlarda ayakta duruyoruz. Hükümetimizde mazot,benzin, LPG indirimi olacak diye bilgiler veriyor. Hep beklenti içerisindeyiz. Birkaç güne indirim olmazsa gerçekten bir zam talebimiz söz konusudur. Başka türlü ayakta kalma şansımız söz konusu değil”dedi.

Pandemi nedeniyle 45 -50 bin civarı yolcu taşıdıklarını belirten Giyik bu rakamın daha öncelri 65 bin civarında olduğunu söyledi.

ETUS’un ekonomik olarak çok ilerleme kaydettiğini belirten Giyik; “ekonomik olarak çok ilerleme kaydetti. Bir sistem değişikliğine gidildi ve çok ilerleme kaydettik. Bu da ETUS ortağı olanların duraklarda ki primlerinden ortaya çıktı. Şuanda ETUS’un ekonomik anlamada çok büyük bir sıkıntısı yok. Bu da çok kısa zamanda bertaraf olur sıfırlanır”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30