banner78
banner25

ETSO ve ETB öğrencileri tercih konusunda bilgilendirdi!

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve Edirne Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Özay Öztürk, LGS sonrası tercih yapacak öğrencileri Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü kapsamında bulunan Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni tercih etmeye davet etti. 

ETSO'dan yapılan açıklamaya göre, Zıpkınkurt ve Öztürk yaptıkları ortak açıklamada, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin tercih dönemlerinin başladığını belirttiler.

Milli Eğitim Bakanlığı, TOBB ve TOBB ETÜ'nün başlattığı programda 81 ilde 103 okulun bulunduğu aktarılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu okulları tercih ederek, yerleşecek gençlerimiz aynı zamanda kendilerini uzman olarak yetiştireceğimiz bu süreçte uzmanlık kapısından girmiş olacaklar. Bu okulları tercih edecek kardeşlerimizin diploması, mesleği olacak.  26 Şubat 2019’da imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile özel sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli iş gücünü yetiştirmek üzere çağın niteliklerine uygun 'yeni ve dinamik' bir mesleki eğitim modeline geçtik.

Doğru tercih edilen lise, doğru bir meslek, mutlu bir gelecek demektir. Bu düşüncelerle LGS 2020 tercih döneminde gençlerimizi proje okulu Emel Özgür Subaşıay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne davet ediyoruz."

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30