banner137
banner25

Esnafa acı mesaj!

KOVİD-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler zorda olan esnafın belini bükerken Edirne Tatlıcı Büfeci Kebap ve Lokantacılar Esnaf Odası tarafından üyelerine atılan bilgilendirme mesajı tartışma yarattı.

Hükümet zorda olan esnaf için tedbirler alırken,oda tarafından atılan bir mesaj üyeler tarafından tepki gördü.

Edirne’de faaliyet gösteren ve başkanlığını bir önceki dönem Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Emin İnağ’ın yaptığı Tatlıcı, Büfeci, Kebap ve Lokantacıların üyesi bulunduğu oda tarafından atılan mesajda günlerdir kapalı olan esnafa adeta acı bir mesaj olarak geldi.Esnafın yanında olması gereken oda tarafından atılan mesajda “SAYIN ÜYEMİZ:2020 Yılı Oda Aidatları 325.00.tl.olup,ödeme süresi 30.04.2020 günü sondur.Corona virüsü nedeniyle herhangi bir ertele olmamıştır.”denildi.

Cep telefonlarında bilgilendirme mesajlarını gören bir çok üye “yazıklar olsun.Böyle zor durumda yanımızda olması gereken odamız bizden aidat talep ediyor.Devlet,Hükümet erteleme yapıyor bizimkiler tahsilat derdinde”dediler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mesut Cigercilet 4 yıl önce

Devlet hangi borclari faizsiz ertelemis, bagkur,ssk ne durumda

Avatar
Mesut cigerciler 4 yıl önce

Hangi esnaf odasi aidatlari ertelemis

banner30