banner137
banner25

Ercan "kır at yeniden şahlanacak!"

2 Ocak 2022 günü yapılan kongre sonrasında il başkanı İbrahim Özyılmaz’dan görevi seçimle devralan yeni il başkanı Ayten Ercan; ilk defa gazetecilerle bir araya gelerek tanıtım yaptı.

2 yıl önce parti içi yaşanan bazı sıkıntılardan dolayı partiden istifa ettiğini ancak yeni yapılanma ile tekrar partisine katıldığını belirterek kır atı yeniden şaha kaldıracaklarını kaydetti.

Partisini yeni taşındıkları binasında gazetecilere açıkla yapan Ayten Ercan kısa bir özgeçmiş ile kendini tanıttı.Partide kadın komisyonları ile başladığını ve istifa ederek 2 yıl ara verdiğini belirten Ercan “parti içi bir takım kırgınlıklardan dolayı istifa etmiştim ama genel merkezle hiç bağımız kopmadı sürekli görüşmelerimiz devam etti. Şimdi il başkanı olarak göreve geldim”diyerek bütün hedeflerinin Demokrat Partiyi eski günlerine döndürmek olduğunu ifade etti.

Durağan bir dönem yaşadıklarını ancak genel merkezin ve genel başkanın bir zamanını beklediğini belirten Ercan “şuan onun bir işareti ile kır at şaha kalkacaktır buna inanıyoruz. Burada genel başkanımın kale kumandanı olmam benim için büyük bir şeref.Ayrılanlarla görüşmeye devam edeceğiz bizim kimseye küskünlüğümüz dargınlığımız yok herkese kucak açmış durumdayız. Kişisel çıkarlar söz konusu olamaz. Siyasi parti üzerinden ise kesinlikle kişisel çıkarlarımız olamaz. Bu güne kadar hiç olmadı”diyerek siyasette kadının yerine ve önemine dikkat çekti.

Demokrak Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın bu döneme en uygun lider olduğunu açıklayan Ercan “Genel başkanım bu döneme en uygun diyebileceğim bir lider. Türk siyasetine iyi bir şeyler yapacağına inandığımız bir insan. Süvarimiz göreve başladı hiçbir şekilde durmadı, zamanı bekledi o zamanda geldi sanırım. Genel başkanımızın şahlan dediği zamanda kır atımız inşallah şahlanacaktadır”ifadelerini kullandı.

Edirne’de de yeni bir dönemi başlatmak istediklerini belirten Ercan “Bazı ilçelerimizde teşkilatlarımız yok. En başta Havsa,Meriç ve Enez’de yok. İlk hedefimiz bunları teşkilatlandırmak. İlk göreve geldiğimiz gibi bunlara başladık. Hedefim büyük kongremize ilçelerimizi yetiştirmek ve Edirne olarak tam kadro gitmek. İnşallah başarılı oluruz. Herkese Partimizin kapısı açık düşünceleri ne olursa olsun”şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30