banner137
banner25

Er Meydanı Cumhuriyetin 100’ncü yılına yetişecek!

Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerinin yapıldığı stadyumun yetersiz olması ve görsellikten uzak kalması ağaların ağası Seyfettin Selim’i harekete geçirdi.

Uzun bir süredir yeni bir stadyum yapılması için çaba sarf eden ve yapılan görüşmeler neticesinde olumlu bir atmosfer yakalandıkların belirten Seyfettin Selim yeni stadyum yapılması işinin hedefleri arasında yer aldığını belirtti.

Yaklaşık 12 bin kişi kapasiteli olan mevcut stadyumun yetersiz olduğunu belirten 661’nci Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri ağası Seyfettin Selim “bizim büyük bir hedefimiz var Kırkpınar’a yeni stat yapmak. Bunu er yada geç yapacağız. Bu gündeme gelmeden bunu daha önce bakanla görüşmüştük. Bunu ben yapayım veya siz yapın benim adımı verin demiştim. Bakan’da tamam demişti ve kalmıştı. Bu sene değil gelecek sene inşallah böyle bir sisteme gireceğiz. Kırkpınar’a güzel bir er meydanı yakışır. Bu er meydanı çok eski, derme çatma yapılmış. Şuan ki sistemi bu er meydanı kaldırmıyor. Kırkpınar’a da yakışmıyor. Bunu da inşallah çözeceğiz. Geçen bakan beyle görüştük bunu çözeceğiz bir şekilde. Bunu ama hükumet yapacak, ama spor bakanlığı yapacak, ama Kırkpınar ağası yapacak. Bir şekilde yapılacak. Bunu yapacağız inşallah. 2022 yılına yetişmez ama 2023 Cumhuriyetimizin 100’ncü yılına yakışır bir şekilde Er Meydanı yetişecek inşallah”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30