banner137
banner25

Emlak yatırımına işaret etti!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda,piyasalardaki yaşanan dalgalanmaları değerlendirerek şu anda en akıllı yatırım aracının gayrimenkul olduğunu belirtti ve“bu dönemde altınını, dolarını, eurosunu bozdurarak gayrimenkule yatıran, Mart ayından sonra büyük bir rakam kazanacağına eminiz”dedi.

Vatandaşların kar amacıyla ama uzun ama kısa vadede yatırım tercihlerini belirlemeye çalıştığını,fakat piyasalarda yaşanan dalgalanmalara bağlı olarak ani iniş ve çıkışların yaşanabildiğini belirten Aytaç Feda gayrimenkulün kar getirici bir yatırım aracı olduğunu ifade etti.

Dolar ve euro kurunda yaşanan artış ve ardından yaşanan ani düşüş ile gayrimenkul piyasasında bir belirsizliğin yaşandığını belirten Feda “23 Kasım itibari ile dolar kurunda müthiş bir yükselme oldu. Dolar 18-20 liraları gördü. Dolar kuruna göre gayrimenkulde çok az yükseliş oldu. Ancak Ocak ayı itibari ile dolar kurunun geriye çekilmesi, doların yükselip yeniden düşmesi gayrimenkulde bir belirsizliğe sebep verdi. Bugün evler, arsa, tarla, bağ, bahçe fiyatları oturuşmadı. İnsanlar şu an satacağı rakamları bile internet ve sitelerden geri çekmeye başladılar. Gayrimenkulde bir belirsizlik var. Esasında Ocak, Şubat, Mart ayı. Mart ayından sonra gayrimenkul fiyatları oturuşacağından bu dönemde altınını, dolarını, eurosunu bozdurarak gayrimenkule yatıran Mart ayından sonra büyük bir rakam kazanacağına eminiz”dedi.

Bugün alınana gayrimenkulleri ilerleyen birkaç ay içinde bu fiyata alma şansları olmayacağını belirten Feda; “yatırım için tam zaman” diyerek şunları söyledi. “Bugün aldığınız bağ,bahçe, tarlayı Mart ayından sonra bu fiyatlara alamazsınız. Şu an tam yatırım ve gayrimenkul alınacak zaman. Parası olan bu konuda değerlendirirse yarın öbür gün doların düşme riski faizin düşme riski karşısında hiçbir risk almadan kazanarak yukarıya çıkacağına eminiz.Dolar ve eurounuzu bozdurun, altınınızı bozdurun gayrimenkule yatırın.Çünkü gayrimenkul hiçbir zaman düşmedi hiçbir zamanda düşmeyecek.Hep kazandıran gayrimenkul olacak”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30