banner137
banner25

Elinde şemsiyesi ile yaya olarak yürüdü!

Uzun yürüyüşleri ve halkın arasına karışarak sohbetleri ile bilenen Edirne Valisi Ekrem Canalp bugün gerçekleşen “Müze Lansmanı” sonrasında yaya olarak yürüyerek makamına gitti.

Saat 11:30’da Tarihi Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayı’nda gerçekleşen Ekmekçizade Ahmet Paşa Kervansarayının müzeler kompleksi haline getirilmesi tanıtım toplantısı sonrasında gazetecilere açıklama yaparak bilgi veren Vali Canalp açıklama sonrasında yağılığı havaya rağmen makam aracına binmeyerek Eski İstanbul caddesi üzerinden elinde şemsiyesi ile makama kadar yaya olarak yürüdü.

Yolda denk geldiği vatandaşlara selam vermeyi ihmal etmeyen Vali Canalp’i tek başına gören ve sohbet eden vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.Yolda gördükleri Devletin Valisine selam veren ve sohbetleri sırasında sorunlarını da anlatan vatandaşlar durumundan son derece memnun olduklarını ifade ederek “böyle Valiler var mı?”ifadesini kullandılar.

Vali Canalp’in bin 600 metre civarında yürüdüğü tahmin ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30