banner137
banner25

Ekrem baba son yolculuğuna uğurlandı!

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında hayata gözlerini yuman Balta Otel sahibi ve kurucusu Ekrem Ruhi Balta bugün düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Ayşekadın semtinde bulunan Balta otel de düzenlenen törene Ekrem Balta’nın yakınları ve sevenleri katıldı.COVİD-19 tedbirleri dahilinden düzenlenen tören merhumun cenazesinin Balta oteline getirilmesi ve otel içerisinde okunan dua eşliğinde helallik alınması ile başladı.Cenaze törenine Ak parti Milletvekili Fatma Aksal,Ak parti Edirne İl Başkanı Belgin İba,Ak Parti Merkez İlçe başkanı Önder Özcan ve çok sayıda kişi katıldı.Cenaze helallik alınmasın ardından Buçuktepe mezarlığı aile kabristanlığına defnedildi.

Canan Balta, Alihan Balta ve Gökhan Balta ile torunları Hakan Balta ve Nilsu Balta, gelinleri Zehra Balta ve Çiğdem Balta da törende hazır bulunarak taziyeleri kabul ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30