banner137
banner25

Edirne'ye geliş amacı sorulunca; “Şeker kaçakçılığı yapıyorum”

Pop star Alaturka gibi önemli yarışmaların jüriliğinin yanı sıra YouTube kanalında kendine has programı ile bilinen Armağan Çağlayan, Edirne’ye gelerek tarihi ve turistik yerleri gezdi ve Edirne ciğeri yedi.

Edirne’nin tarihi yerlerini gezen ve kız kardeşi turizm rehberi olan Armağan Çağlayan Saraçlar caddesinden başladığı gezisine Kaleiçi ve Sinagog olarak devam etti.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çağlayan “Edirne’yi nasıl buldunuz?” sorusuna esprili bir dille, “Arkadaşlar insan Edirne’ye niye gelir? Şeker kaçakçılığı yapıyorum. Benim kardeşim turizm işi yapıyor, gezmeye geldim” dedi.

Çağlayan, arkadaşları ile Edirne’nin bir çok tarihi mekanlarını gezdi. Büyük Sinagog’u da ziyaret eden Çağlayan, Edirne’ye kardeşinin tur şirketi ile geldiğini ifade etti. Sinagog girişinde gazetecilere yakalanan Çağlayan, bir gazetecinin üzerindeki kırmızı renk eşofmanın “Edirne kırmızısı mı?” olduğu sorusuna Çağlayan, Edirne kırmızısını bilmediğini, “Ben sandım ki Romanlar çok kırmızı giyiyor diye mi?” şeklinde cevap verdi.

YouTube program çekimlerinin iyi gittiğini ifade eden Çağlayan, “Gittiği yere kadar gidecek, bakalım. Ne kadar gider bilmiyorum. 105 bölüm oldu. ‘Gör Beni’ programı 105 bölüm oldu. 2 yıl oldu tabi. 14 Şubatta Ayta Sözeri ile başladık. 100’ncü bölümü Ayta ile çektik. 5 bölüm daha çektik, 105 oldu. Bu hafta 106 hatta” şeklinde konuştu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30