banner78
banner25

Edirne Tokeni Pazartesi günü Borsa'da!

TFF 3. Ligde olan  Edirne Belediyesi Edirnespor’a  isim sponsorluğu için kripto (Sanal) para firması Kripto Swaps ile 1,5 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Pazartesi gününden itibaren Kripto Swaps borsasında  Edirne’nin plakası olan 22 ile 22 milyon adet Edirne  token (Kripto para) çıkaracaklarını açıklayan firmanın yönetim kurulu başkanı Özkan Cıbır Edirnelilere seslenerek,  aldığınız her token kulübümüze destektir. Aldığımız her token karşı takıma atılacak bir goldür dedi.

İsim sponsorluğu için kripto para firması Kripto Swaps ile anlaşan Edirnespor, bundan sonra maçlara Kripto Swaps Edirnespor olarak çıkacaklarını belirten Edirnespor  Kulüp  Başkanı Savaş Üner; Bu günden itibaren Kripto Swaps  Edirnespor olarak sahalara çıkacağız. Bizde formalarımızın sırt üst kısmında Kripto Swaps  yazacağını bellirtti. 

Kripto Swaps  ailesine teşekkür eden Edirnespor  Kulüp  Başkanı Savaş Üner; “Edirnespor için Edirne için önemli bir gün. Geçtiğimiz hafta Kripto Swaps Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Cıbır’dan bize bir telefon geldi,Edirne ve Edirnespor için yatırım yapmak istediklerini söylediler. Kripto firmaları tarafından süper lig, PTT ligi, 3. Lig olsun tüm kulüplere inanılmaz derece de yatırımlar yapılıyor. Kriptonun liglere inanılmaz derecede yatırımlar yapılıyor,bizde birçok firma ile görüştük. Ama Özkan bey Edirne için önemli rakkamlar verdiği için kendileri ile Edirnespor için uygun olduğunu düşündük. Bu günden itibaren Kripto Swaps  Edirnespor olarak sahalara çıkacağız. Bizde formalarımızın sırt üst kısmında Kripto Swaps  yazacak. Başkanımız Recep Gürkan öncülüğünde Kripto Swaps  ailesine teşekkür ediyorum  Edirne ve Edirnesporumuza hayırlısı olsun”dedi. 

Gençlik yıllarının  Edirne’de geçmesinden dolayı Edirne ve Edirnespor için bir şey yapmaktan keyif aldığını ifade eden Kripto Swaps Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Cıbır; “Başkan bey ne dediyse kırmadık elimizden gelenin fazlasını yaptık. Bu yaptıklarımız hiçbir şey değil,bundan sonrasını çok daha fazla yapacağız. Çünkü,biz bir isim sponsoru veya bir forma sponsoru olaraktan değil, Edirne tokenleri çıkarttığımız zaman,kulube önümüzde ki yıllarda her ay düzenli para sağlamayı hedefliyoruz. Biz biliyoruz ki bir şehir temsil eden en önemli iki unsur vardır sanat ve spordur. Spor ve sanat çok iyi olursa şehirlerde o il çok daha iyi tanınır. Biz Edirnespor için elimizden geleni yapıyoruz. Büyük takımlarda kendi tokenini çıkartıyor. Buradaki amaç kulübe ekonomik olarak katkı sağlamak ve kulüp ile taraftarı iç içe getirmek. Biz Edirne tokelini çıkarttıktan sonra burada sadece yatırımcılara veya taraftarlara satmak değil,aynı zamanda bu tokeli taraftarlar,Kulüp içerinde oylamaydı söz sahibiydi,yorumlardır bir mobil uygulama ile katkı sağlayacaklar. Kulüp ile taraftarı bütünleştirmezsek bu işlerin bir tarafı eksik kalıyor. Taraftarı çok olan taraftara sahip çıkan bir kulüp çok daha başarılı oluyor.
22 milyon adet token çıkartacağız. Edirne’nin plaka kodu 22 olduğu için 22 milyon adet token çıkarma kararı aldık. Pazartesi günü itibariyle sadece Türkiye değil tüm dünyada Edirne tokeni Kripto Swaps borsamızdan satmaya başlayacağız. Borsamız Türkiye’de dışında yurt dışında 50 binden fazla yatırımcısı olan bir borsa. Edirne sevdalıları ve Edirnespor taraftarları aldığımız her token kulübümüze destektir. Aldığımız her token karşı takıma atılacak bir goldür bunu bu şekilde düşünerek alalım. Kulübe destek olunursa Edirnesporun önümüzde ki yıllarda süper lige kadar çıkacağına eminim. Edirne  öneli bir şehir futbolda da imza atmanın zamanı geldi diye düşünüyorum ”dedi. 

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan;  “ben hiç kripto para ile işlem yapmadım hiçte nasıl alınır bilmiyorum. Ne kadar paramız var bilmiyorum ama mevcut paramızın bir kısmı ile Edirne tokenin ilk alıcılarından biri olarak pazartesi günü bende hayırlısıyla alacağım. Sporda sponsorluk ve destek önemli. Kripto Swaps’ın bir çok kulübe destek olduğunu duyduk ve gördük basından. Bu güne kadar Edirne Belediyesi Edirnespor olarak giden takımımız bundan sonra Kripto Swaps olarak Edirnesporumuz devam edecek. Ben bunu destekliyorum. Edirnelilerimizin özellikle taraftarlarımızın bun sahip çıkmasını istiyorum. Bir şehrin değeridir o şehrin ismini taşıdığı takımı. Bunu desteklememiz lazım yaşatmamız lazım. Biz belediye olarak takımımıza destek olmaya devam edeceğiz. Kripto Swaps’a da Edirnesprorumuza da hayırlısı olsun”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30