banner78
banner25

Edirne'nin Junior Nimet ablası "biletler yok satıyor!"

Milli Piyango Yılbaşı Çekilişi'nde büyük ikramiyeyi 200 milyon TL olarak belirlerken, dağıtılacak toplam ikramiye tutarını 1 milyar 395 milyon 900 bin TL olarak açıklaması bilet satışı yapan bayilerin önünde kuyruklar oluşmasına neden oldu.

Vatandaşın "bir umut" diyerek satın aldığı ve yılbaşlarının olmazsa olmazı olarak bilinen yılbaşı biletleri fiyatına rağmen yoğun bir şekilde satılıyor.

Saraçlar caddesi üzerinde şans oyunları oynatan 10217 nolu Milli Piyango bayi sahibi Sevda Rastgele bilet fiyatlarının çeyrek 50 TL, yarım 100 TL ve tam 200 TL olarak belirlendiğini belirterek bu seneki büyük ikramiyenin 200 milyon TL olduğunu ifade etti.

Milli Piyango’nun bu yıl diğer yıllardan farklı olarak dağıtım garantili bilet satışı yaptığını belirten Rastgele “bu yıl 200 milyon TL’nin tamamı verilecek. Diyelim ki ikramiye çeyrek bilete çıktı, çeyrek biletin iki tanesi satıldı iki tanesi satılmadı, satılan biletlere toplam 200 milyon TL ikramiye dağıtılacak. Yani satılan biletlerin sahibi tüm toplam ikramiyeyi bölüşmüş olacak. Yarımın birine çıktı diyelim, 200 milyon TL’yi tek kişi almış olacak. Çok büyük bir avantaj ve yılbaşı heyecanı başladı. Bilet satışlarında bu sene artış var”dedi.

Sınır kenti olan Edirne’de yurt dışından gelen yabancıların da şans oyunları oynadığını ve yeni yıl bileti aldığını belirten Sevda Rastgele “onlar daha şok kazı kazanlara rağbet gösteriyor. Ancak milli piyangoya da talepleri var”dedi.

“Talihli bayi” olarak bilinen bayinin önünde kuyrukların oluşması ise büyük ikramiyelerin isabet ettiği bilet veya şans oyunlarının buradan satılıyor olması.

Edirne’de kendilerine “junior Nimet”dediklerini belirten Sevda Rastgele bayan olarak satış yapmaların avantajlarını gördüklerini belirterek “Milli Piyango’dan en son iki yıl önce “1 milyon TL büyük ikramiye verdik”diyerek bu yılda büyük ikramiye verme hayalleri olduğunu yineledi.

Vatandaşlar ise aldıkları biletlere büyük ikramiye çıkmasının hayalini kursalar bile fazla paraya ihtiyaçlarının olmadığını, ihtiyaçlarını görecek kadar para çıkmasını dilediklerini belirttiler.

Bazı vatandaşlar ise büyük ikramiyenin çıkması durumunda borçlarını ödeyeceklerini, ihtiyaç sahiplerine yardım edeceklerini ve kuracakları iş yerli ile istihdam yaratma hayalinde olduklarını ifade ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30