banner78
banner25

Edirne Kartalları yemekte bir araya gelecek!

25 Ağustos 2021 yılında kurulan Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği önümüzdeki günlerde düzenleyeceği yemek öncesi basına bilgilendirmede bulundu.

Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu adına konuşma yapan dernek başkanı Arif Kuday bugünlere gelinmesindeki nedenlerini özetleyen bir konuşma yaptı.Edirne’de iki adet Beşiktaşlılar derneği olduğunu taraftarların iki dernek çatısı altında faaliyet gösterdiğini belirterek süreci anlattı.Edirne’deki eski derneğin bir çok konuya sessiz kaldığını, çift kupa almış olan Beşiktaş’ın sokaklara çıkmaması,taraftarlarını sokağa çağırmaması üzerine Edirne Kartalları adından bir grup kurdukların anlatan Kuday “kurduğumuz grup 550 kişiye ulaştı.İlk önce bu grubumuzla birlikte 100 araçlık bir şampiyonluk konvoyu yaptık. Ardından bu yetmez dediler, bizim bir pankartımız vardı; ‘Edirne Köprüsü Taştan Var mı büyük Beşiktaş’tan?’diye İnönü stadına astığımız. Bu pankarttan esinlenerek tarihi Meriç köprümüz üzerine bir meşale şovu yapalım dediler. Ve bunu da Edirne Kartalları üyelerimizle birlikte güzel bir görsel şölenle gerçekleştirerek köprümüzü boydan baya meşale ile aydınlattık. Aynı zamanda Edirne’deki Beşiktaşlıların şampiyonluğunu da aydınlatmış olduk. Biz bu çalışmada eski derneğimizi ikna yoluna gitmeye çalıştık. Silivri’de bir yemeğe katıldık ve orada Beşiktaş Jimnastik kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Derneklerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Daltaban vardı.Orada kendilerine yaşadığımız sorunu aktardık.Kendileri de Edirne’deki derneğin kendilerinin gözünde yok hükmünde olduğunu belirtti.O gece onlarla görüştük,ikna yönetime gidin denildi,fakat biz ikna etmeye çalıştık,bir türlü ikna edemedik. Mantık şuydu! Küçük olsun bizim olsun mantığı. Bizler Beşiktaşlılar olarak kurduğumuz derneğin kişilerin peşinde koşmaması gerektiğini, Beşiktaş’ın peşinde koşması gerektiğini kendilerine ifade ettik. Ama onlar kişilerin peşine takılmış. Yaşanan bu gelişmeler ışığında Edirne’de ikinci derneğimizi kurmak zorunda kaldık, bunu üzülerek söylüyorum”dedi.

Düzenlenecek olan geceye ilişkinde yanında bulunan yönetim kurulu üyeleri ile açıklama yapan Arif Kuday; “25 Ağustos 2021 tarihi itibarıyla 13 Kurucu üye ile kurulmuş olan Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneğimiz 112 üyesiyle 30 Ocak 2022 tarihinde Fesleğen Düğün Salonunda görkemli bir şekilde 1 Olağan genel Kurulunu tamamlamış ve Beşiktaş’ımızın Kuruluş tarihi olan 19.03.2022 tarihinde de Villa Restaurant’ta, Edirne’deki tüm Beşiktaşlılar olarak ayırım yapmadan Ailelerimiz ile birlikte Dayanışma yemeği ile bir araya geliyoruz!”diyerek yemeğe Beşiktaş Jimnastik kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Derneklerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Daltaban’ın da 5 Mart 2022 tarihinde Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu olarak Kulübümüzü ziyaret ederek kendilerini davet edeceklerini söyledi.

Kabul görmesi durumunda 2020-2021 sezonumuza ait Süper Lig Şampiyonluğu kupasını, Ziraat Türkiye Şampiyonluğu kupasını ve Süper Kupamızı da Edirne’de ki Beşiktaşlı Taraftarlar için Dayanışma yemeğine getirmelerini talep edeceklerini söyleyen Kuday “Edirne Kartalları Beşiktaşlılar Derneği olarak düzenleyeceğimiz Dayanışma yemeğimizde sürpriz konuklarımız da olacak ve Beşiktaş’ımızın kuruluş tarihi 0lan 19.03 cumartesi gecesi hep Birlikte Omuz Omuza Coşacağız…Meriç Nehrimizi ve Köprümüzü o gece bir kez daha aydınlatacağız!Başta Beşiktaş Ailesi olarak Edirne Kartallarını, Beşiktaş Sevdalılarını, Beşiktaş Dostlarını ve Siz değerli Basınımızı bu güzel ve anlamlı günde aramızda görmek bizleri mutlu edecektir”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30