banner137
banner25

Edirne heyeti Ankara'da ziyaretlerde bulundu!
Edirne Valisi Hasan Duruer ve AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu, başkentte çeşitli temaslarda bulundu.
Vali Duruer ve Milletvekili Müezzinoğlu, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TBMM İdare Amiri Mustafa Kabakçı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, TİKA Başkan Serdar Çam, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'i ziyaret etti.
Müezzinoğlu, ziyaretlerin ardındanyaptığı açıklamada, Edirne Valisi Duruer'le pek çok önemli ismi ziyaret ettiklerini ve ziyaretlerin verimli geçtiğini söyledi.
TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını ve Edirne'ye davet ettiklerini ifade eden Müezzinoğlu, ''Başbakan Yardımcımız Bekir Bozdağ ile Roman vatandaşlarımız için yapılacak çalışmaları paylaştık'' dedi.
Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan'la yapılan görüşmede gençlik merkezleri ve kapalı antrenman sahaları konusunun görüşülmesinin ardından TİKA Başkanı Serdar Çam'ı ziyaret ettiklerini ifade eden Müezzinoğlu, ''Dışişleri Bakanlığı Edirne Temsilciliği'nin kurulmasının ardından Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı'nın da Edirne'ye temsilcilik açacak olmasının sonrasında TİKA ayağını da Edirne'ye getirip Edirne'nin Balkanlar'ın merkezi olması çalışmalarını yapıyoruz, çalışmayı da başlattık. İnşallah o süreçte devreye giriyor'' diye konuştu.
Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem'le Keşan ve Uzunköprü adliyeleriyle ilgili çalışmaları paylaştıklarını anlatan Müezzinoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Arzu ile de meraların durumunu görüştüklerini ifade etti.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30