banner78
banner25

Edirne EMITT 2022'de yerini aldı!

Türkiye’de en çok turist ağırlayan ilk 3 ilinden biri olan Edirne, 2022 Edirne Standı ile EMITT 2022’de yerini aldı. Edirne, dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında 2. Hal/A-286 numaralı standa ağırlayacak.

Türkiye'nin uluslararası nitelikte en büyük turizm buluşması EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı, 25. kez kapılarını açtı. 9-12 Şubat 2022 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda Edirne Belediyesi de yer aldı. Edirne Valiliği, Edirne Belediyesi, Edirne İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Keşan Belediyesi, Uzunköprü Belediyesi, Trakya Kalkınma Ajansı, Edirne Soros Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla oluşturulan Edirne standı ilk günden büyük ilgi gördü.

Edirne Belediyesi, fuara 2022 Edirne Yılı, temasıyla katıldı. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı'nın açılışına katıldıktan sonra 2022 Edirne Standı’nda misafirlerini ağırladı. 2022 Edirne Standını, başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere belediye başkanları ve turizm acenteleri de ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne standını ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Edirnekari ve minyatür altın kemer hediye ederek, Edirnelilerin selamlarını iletti.

Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı Bahri Dinar, misafirlere Edirne Tava Ciğeri ikram ederken, Karağaç’ın acı biberi, badem ezmesi, deva-i misk gibi Edirne’ye özgü lezzetlerde büyük ilgi gördü. Edirnekâri de en çok dikkat çeken el sanatlarından biri oldu. Fuara katılanlar, Kırkpınar’da 3 yıl üst üste başpehlivan olana ebedi olarak verilen minyatür Altın Kemer’le fotoğraf çektirdi.

Dünya’nın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan ve her geçen yıl daha da büyük bir kitleye ulaşan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm Fuarı 12 Şubat 2022 tarihlerine kadar İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi'nde misafirlerini ağırlayacak.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30