banner137
banner25

Dünya ikincisi güreşçiden Vali Duruer'e ziyaret!
Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda dünya ikincisi olan Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü güreşçisi Hafize Şahin, Edirne Valisi Hasan Duruer'i ziyaret etti.
Şahin'i makamında kabul eden Vali Duruer, sporcunun Türkiye'nin gururu olduğunu söyledi.
Şahin'in başarılarını okullarda öğrencilerle paylaşmasını isteyen Vali Duruer, ''Hafize Şahin'in başarılarına yenilerini eklemesini diliyorum. Başarılı sporcularımızı, okullarda düzenlediğimiz kariyer günlerinde muhakkak öğrencilerle buluşturalım. Bu buluşma farkındalık meydana getirir'' diye konuştu.
Hafize Şahin de güzel bir sezon geçirerek yeni madalyalar kazandığını, önümüzdeki sezon da başarı kazanmak istediğini ifade etti.
Sporcuya vazo hediye eden Vali Duruer, Aksaray Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'nda öğrenim gören Hafize Şahin'in kaydının, şampiyonalara daha rahat hazırlanabilmesi için Trakya Üniversitesi'ne alınması için Edirne Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serhat Ocak'a talimat verdi.
Ziyarette, güreş antrenörü Habil Kara da hazır bulundu.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30