banner137
banner25

DEVA Partisi il başkanı Arda"ülke daha zor günler geçirecek!"

DEVA Partisi Edirne İl Başkanı Dr.Kerem Arda yaptığı açıklamada iktidarın seçimden kaçmasıyla ülkenin daha zor günler geçireceğini ifade etti.

Partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulunan Dr.Kerem Arda, ülkenin yönetim sorunu olduğunu ve bununda gelir adaletsizliği ile beraberinde ekonomik sorunları getirdiğini kaydetti.

Arda yaptığı açıklamada “iktidar erken seçime direttikçe, erken seçimden kaçtıkça ülkemiz daha zor daha problemli günler yaşayacak maalesef. Ülkenin bir yönetilememe sorunu var. Maalesef ülkenin gelir adaletsizliği sorunu var. bu enflasyonla beraber bugün uygulanan ekonomi politikalarıyla beraber zenginin daha zenginleştiği fakirin de daha çok fakirleştiği bir ekonomik düzenin içinde insanlarımız kavrulup duruyor”dedi.

Yapılan zamların vatandaşı olumsuz etkilediğini ve son 20 yılın en yüksek enflasyon rakamlarının açıklandığını belirten Arda “Müthiş zamlarla girdik yeni yıla. Doğalgaz ayrı yerden, akaryakıt ayrı yerden. Enflasyon oranı açıklandı Ocak ayının başında. Yüzde 36-37’e yakın bir rakam. Son 20 yılın en yüksek enflasyon rakamı. Bununla beraber insanlar kavruluyor. Bu açıklanan rakamın ne kadar şeffaf, ne kadar gerçekçi olduğu ile ilgili bizim şüphelerimiz başından beri var. Enflasyonun kaç açıklandığının hiçbir önemi yok. Hepimiz çarşıya gittiğimizde, markete gittiğimizde enflasyonun kaç olduğuyla, enflasyon gerçeği ile karşılaşıyoruz. O yüzden de resmi kurumların açıklamalarının çokta önemli olmadığını düşünüyorum”diyerek enflasyonun bu şekilde gidişinin Türkiye’de bugünden itibaren 3 haneli rakamların konuşulmasına neden olacağını belirtti.

Yanşan ekonomik çalkantının bedelinin ağır olacağını aktaran Arda “bunun bedeli bizler için ağır olacak. Ekonomi yönetimince gerekli önlemlerin alınması ve vatandaşlarımızın da bu konuda kendilerini bu oranlara hazırlamasını uyarmakla hükümlü görüyoruz, kendimizi DEVA Partisi olarak”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30