banner137
banner25

Denetim yapılmayan baca yangına davetiye çıkardı!

Edirne’nin Dilaverbey mahallesi Balıkpazarı caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde çıkan baca yangını kısa sürede itfaiyenin müdahalesi ile söndürüldü.

Geçtiğimiz haftalarda da aynı cadde üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana gelen baca yangının yaşanmasının ardından bu yeni yangının yaşanması gerekli denetim ve kontrollerin yapılıp yapılmadığı sorularını akıllara getirdi.

Tavukçu dükkanı olarak faaliyet gösteren iş yerinde bina dışında bulunan galvaniz boru mangalın yakılması ile bir anda duman çıkarmaya başladı. Yoğun dumanı fark eden iş yeri sahibi ilk etapta kendi imkanları ile müdahale etmek istese de başaramayınca 112’yi arayarak yardım istedi. Olay yerine kısa sürede gelen Edirne Belediyesine ait itfaiye ekibi ilk müdahaleyi yaparak alev oluşmadan boğma işlemi yaptı ve yangını kontrol altına aldı.

Kullanılan kimyasal tozu baca içine çatıdan salan ekipler kısa sürede yangını söndürdü.

Olay yerine tedbir amaçlı bir ambulans ve polis ekibi gönderilirken yangının büyümemesi ve kentin en işlek caddesi ve ahşap tarihi binaların yakın olması endişe yarattı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30