banner78
banner25

Demirel anısına lokma dağıtıldı!

Demokrat Parti (DP) Edirne İl Başkanlığı, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in 5. ölüm yıl dönümü nedeniyle Selimiye Meydanı'nda lokma dağıttı.

DP Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, burada yaptığı açıklamada, Demirel'i saygı ve rahmetle andıklarını söyledi.

Demirel'in Türkiye'ye büyük hizmetler yaptığını anlatan Özyılmaz, "Süleyman Demirel, Türk demokrasi ve siyaset tarihinin en önemli isimlerinden birisidir. Devletin en üst zirvesine sabır ve gayretiyle halkıyla birlikte ulaşmış büyük bir devlet adamıdır." dedi.

Merhum Demirel'in muhtıra ve darbeler karşısında davasından vazgeçmeyerek her zaman demokrasinin yanında olduğunu vurgulayan Özyılmaz, "Demirel, 50 yılı aşkın siyasi hayatında 7 defa başbakanlık yapmış, bu büyük görevini cumhurbaşkanlığı ile taçlandırmıştır. Bu süreçlerde ülkesine büyük eserler kazandırmıştır." diye konuştu.

Anma programına katılan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da Demirel'in, Türkiye'ye önemli hizmetler vermiş bir devlet adamı olduğunu ifade etti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30