banner137
banner25

Demir borular yaralanmalara neden oluyor!

Edirne’de bir reklam firması tarafından şehrin belli başlı noktalarına asılan reklam askıları bir vatandaşın yaralanmasına neden oluyordu.

Saraçlar caddesi üzerinde aydınlatma direklerine bağlı olan ve vatandaşların yürürken adeta gözünü çıkartacak olan makaralı reklam tabelaları yaya giden bir vatandaşın az daha yaralanmasına neden oluyordu.Yaya yürüyen vatandaşların bel seviyesinde olan ve demir borudan ibaret reklam direkleri fark edilmediği için bir çok vatandaşın çarpmasına neden oluyor.Sorumsuzluk olarak nitelendirilen reklam direklerinin bazı çocuklarında başlarını çarpmasına bazılarının ise yaralanmasına neden olduğu iddia ediliyor.

Vatandaşlar söz konusu reklam borularının aşağıda tutulduğunda fark edilmediğini ve görülmediği için risk oluşturduğunu belirterek bu tür demir direklerinin kaldırılmasını veya tedbirli bir şekilde asılmasını talep ettiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30