banner78
banner25

Demir "Akşener'e desteğini açıkladı!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kararıyla, İYİ Parti 3. Olağan Kurultayı'nı 24-25 Haziran 2023 tarihinde yapacak. Alınan karar sonrasında Genel Başkan Meral Akşener ile yola devam kararı alan önceki dönem İYİ Parti il başkanları ortak bir açıklama yaparak genel başkanlarına desteklerinin tam olduğunu ve bu kararlı yolda birlikte yürüyeceklerini açıkladılar.

Önceki dönem İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Demir yaptığı açıklama ve yayımladığı mesaj ile genel başkana desteklerinin tam olduğunu belirtti. İYİ Parti’nin Edirne’de şahlanış döneminde il başkanlığı görevini başarılı bir şekilde yürüten ve yerel seçimlerde ittifak ortağı adayına verilen destekle seçimlerinin kazanılmasında büyük rol oynayan önceki dönem il başkanı Demir; Ülke genelindeki önceki dönem il başkanları ile aynı deklarasyonun altına imza atarak “Kahrolsun istibdat, yaşasin hürriyet” dediler.

Yayımlanan ortak bildiride;

YÜCE TÜRK MİLLETİNE

ADALET ve DEMOKRASİ diyerek çıktığımız bu ulvi ve kutsal saydığımız yolda gün bir olma birlik olma günüdür.

Kahrolsun İstibdat! Yaşasin Hürriyet! diye başlattığımız HUKUK mücadelemiz sonucu belki arzu ettiğimiz yerde olmayabiliriz ancak arzuladığımız menzile ulaşmak için Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan karınca misali olalım.

Bu yolda İYI Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in başlattığı mücadelede; Yeri geldi salon verilmedi. Yeri geldi önümüze çöp kamyonları çekildi. Yeri geldi salonumuzun ışıkları kesildi, liderimiz çöp konteyneri üzerine çıkarak konuşma yapmak zorunda kaldı.

Onca tehdide, baskıya, hakarete, uydurma davalara hangi siyasi partinin genel başkanı maruz kaldı ki? Biz önceki dönen partimizin kale komutanları olarak dünü unutursak,yarınları güçlü bir şekilde inşa edemeyiz.

Bu yüzden İYİ Partili yol arkadaşlarım asla ve asla dününü unutmamalıdır. Çünkü onurlu mazimize liderimiz "Cesurlar Hareketi" diyerek onurumuzu yere düşürmekten kurtarmış ve başımız dik olarak gezmemize vesile olmuştur.

Büyük kongremizi hafta sonu yapacağız. Yeni kadrolarımızın söz konusu ülkemiz, partimiz ve liderimiz Meral Akşener olduğunda çelik gibi sert, "Korkma" diyen Mehmet Akif Ersoy gibi yürekli, Ulu Önder Atatürk'ün askerleri gibi inançlı ve BÜYÜK TÜRK MILLETI gibi umutlu olmalıdır.

Değerli yol arkadaşlarım; sorumluğumuz büyüktür, görevimiz büyüktür. Haydi! Yeniden yollara çıkma, Meral Akşener'in yanında yürüme zamanı! Onun yüküne ortak olma, almadan verme, karşılıksız direnme ve hep birlikte "Kahrolsun istibdat, yaşasin hürriyet" deme vaktidir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

Saygılarımızla. İYİ Parti önceki dönem il Başkanları

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ekrem Demir 11 ay önce

Dünkü heyecanımızla
Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in yanındayız.

banner30