banner137
banner25

Değirmendereli
CHP Edirne Milletvekili Kemal Değirmendereli, ''CHP bundan sonra paylaşım odaklı değil, öncelikle üretim odaklı bir politika izleyecek'' dedi.
Değirmendereli, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, TBMM Çevre Komisyonu üyeliğinden ayrıldığını, Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu üyeliğine geçtiğini söyledi.
İlgi alanlarına göre parlamenterlerin her komisyona katılma ve söz söyleme hakkına sahip olduğunu belirten Değirmendereli, ''CHP bundan sonra paylaşım odaklı değil, öncelikle üretim odaklı bir politika izleyecek. Bu görüşler doğrultusunda çaba sarf eden, bu yöndeki çalışmaları şekillendiren 2 komisyon vardı. Çalışmalarımızı daha koordineli yürütmek açısından grup yönetimimizin de uygun görmesiyle böyle bir değişikliği yaptık. Böyle bir değişikliğin olması bizim Ergene Nehri konusundan uzak kalmamızı gerektirecek bir durum değil'' diye konuştu.
''Çifte üyeliklerle'' ilgili Edirne'de 418 CHP üyesinde problem çıktığını benzer durumların diğer illerde de yaşandığını anlatan Değirmendereli, ''Burada iktidar partisinin, samimiyetsiz bir anlayışının altını önemle çizmek isterim'' dedi.
Edirne'nin kurtuluşunun 90. yıl dönümü törenlerinin ''düşük profilli bir anma töreni etkinliğine'' dönüştürüldüğünü öne süren Değirmendereli, Edirne halkının 25 Kasım'da kurtuluş bayramı sevincini yaşayamadığını savundu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30