banner78
banner25

Dantel böceği rahatsız ediyor!

Edirne’de son zamanlarda oldukça fazla görülen Dantel Böceği, vatandaşların sosyal hayatını olduğu gibi ev hayatını da adeta zehir ediyor. Evleri istila eden dantel böcekleri, vatandaşların balkonlarda oturmasına engel olduğu gibi uyumalarına da engel oluyor. Söz konusu durum nedeniyle adeta isyan eden vatandaşlar, “Havalar çok sıcak olmasına rağmen evlerimizde camları açamıyoruz. Açtığımızda Dantel Böcekleri evi adeta istila ediyor. Bu böcekler nedeniyle uyuyamıyoruz. Bir an önce bir çare bulunmasını istiyoruz. Geçtiğimiz yıl da bu sorun yaşanmıştı; bir önceki yıl yaşanan sorunla ilgili belediye yetkililerinin hala bir çözüm bulamaması da oldukça şaşırtıcı." ifadelerini kullandılar. 

Son günlerde Edirne'de oldukça fazla görülen dantel böcekleri, vatandaşları isyan ettiriyor. Tüm sosyal alanları olduğu gibi evleri de adeta istila eden böcekler nedeniyle vatandaşlar evlerinin camlarını açamayacak hale geldi. Soruna bir an önce çare bulunmasını isteyen vatandaşlar, “Havalar çok sıcak olmasına rağmen evlerimizde camları açamıyoruz. Açtığımızda Dantel Böcekleri evi adeta istila ediyor. Böcekler nedeniyle geceleri uyuyamıyoruz. Çünkü bu böcekler ısırdığında çok fazla kaşındırıyor ve rahatsız ediyor. Yetkililerden bu soruna bir an önce çare bulmalarını istiyoruz.” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30