banner78
banner25

Çöp kamyonuna arkadan çarptı!

Edirne’nin Koca Sinan mahallesi Şevki Arman caddesi üzerinde meydana gelen yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre Şevki Arman caddesi üzerinde Edirne Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ait 34 EYY… plaka sayılı araç çöp konteynırlarını temizlik işleri çalışanları ile topladığı sırada Erkan K.’nın sevk ve idaresindeki 06 DY …. Plaka sayılı araç işçilerin bulunduğu bölüme arkadan çarptı.

Çarpanın etkisi ile araç arasında sıkışmaktan son anda kurtulan temizlik işçisi Arif K. kazayı hafif yaralı olarak atlatırken arkadan çarpan aracın sürücüsü Erkan B.’de hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri her iki yaralıya ilk müdahaleyi olay yerinde yaparken kazayı gören bir diğer çalışan ise çöpleri aldıkları esnada arkadan gelen aracın bir anda çarptığını ve aracın arasında sıkışmaktan son anda kurtulduklarını belirtti.

Her iki yaralının sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken yaralılar tedavileri için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Sultan 1.Murat Devlet Hastaneleri acil servislerine kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Yaşanan kazadan dolayı Şevki Arman caddesi kısa bir süreliğine araç trafiğe kapatıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30