banner78
banner25

Cingöz yeniden aday!

Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Kemal Cingöz, 8 Mayıs 2022 tarihinde yapılacak olağan genel kurulda başkanlık için yeniden aday olduğunu açıkladı.

Oda seçimlerinin tamamlanmasını ardından 8 Mayıs 2022 tarihinde yapılmak üzere Genel Kurul Kararı alan Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanlık seçiminin bu tarihte yapılacağını bildirdi.

Gazetecilere özel olarak açıklama yapan ve başarılı bir dönem sergileyen başkan Kemal Cingöz esnafların hakları savunmak ve daha iyi şeyler yapabilmek adına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Cingöz, “Birlik seçimleri 1 Mayıs ila 30 Mayıs arasında yapılması gerekiyor. Yapılacak olan Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimlerine tekrar adayım. Seçimi 8 Mayısta yapacağız. Genel kurul takdir ve teveccüh gösterirse bir dönem daha devam etmeyi düşünüyorum ama genel kurulda sonuç nasıl tecelli eder ben onu bilemiyorum. 250 delegemiz var. Heralde bunların 5-6 tanesi fire verebilir. Çünkü her dönem yapılan seçimlerde 5-6 oy arası eksik kullanılıyor. Bu dönemde öyle olur diye düşünüyorum” dedi.

Dört yıl önce seçimi kazanarak göreve geldiklerini, daha sonraki yıl pandemi başladığını kaydeden Cingöz, sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini ifade etti.

Cingöz, “O da bizim talihsizliğimiz diyelim. Sıkıntılı bir dönemde birlik başkanlığını yürüttük. Ama mümkün mertebe, başta Sayın Valimiz, Belediye Başkanımızla iyi bir süreç geçirdik diye düşünüyorum. Neden derseniz? Yapılanlar asla yeterli değil. Ben Ankara’ya gittiğim zaman diğer birlik başkanları ile sohbetlerde bunlar konuşuldu. Biz de yapılanların onlarda yapılmadığını arkadaşlardan işittik. Tabi ki pandemi esnafı etkiledi. Pandemiden sonra bir de bu Rusya-Ukrayna krizi zirve yaptı. Yani şu an esnaf eğer ki 2-3 senede yaralarını sarabilirse çok iyi bir süreç diye düşünüyorum” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30