banner78
banner25

Cingöz "Halk ekmek geç kalınmış bir uygulama!"

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın fırıncılarla yaptığı görüşme sonrasında alım gücü düşük olan vatandaşlara ve yaşadıkları mahallelere yönelik halk ekmek çıkartacakları yönündeki açıklamasına Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz,’den destek geldi.

Cingöz; yapılmak istenilenin bu zamana kadar geç kalınmış bir uygulama olarak niteledi.

Ekmeğe zam tartışmalarının sıcaklığını koruduğu bu günlerde Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın alım gücü düşük olan vatandaşlara yönelik başlatmayı düşündüğü halk ekmek uygulaması için açıklamasına Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (EDESOB) Başkanı Kemal Cingöz “Halk ekmek projesi hayata geçerse vatandaşlar için çok iyi olur”dedi ve şunları söyledi.

“Esnafa da çok büyük zarar vereceğini düşünmüyorum” diyen Cingöz “çünkü Halk ekmekte herkes ekmek kuyruğuna girmez. Özellikle dar gelirli vatandaşlar için hayırlı bir hizmet olur. Belediye Başkanımız da bu projeyi Edirne’de hayata geçirirse tebrik etmek lazım. Türkiye’nin belirli şehirlerinde de halk ekmek var. Oradaki esnafın halk ekmekten fazla etkilendiği söylenilemez. Fırıncılardan temin edildiği zaman marketçilerin önünü keser diye düşünüyorum. Marketlerin alacağı fiyattan belediye alır, halka da ucuz şekilde satar. Bana göre geç kalınmış bir uygulama. Yıllardır Türkiye’de belli illerde bu uygulanıyor ve başarılı da oluyor” dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30