banner137
banner25

Çıkan yangında 3 ev kullanılamaz hale geldi!

Edirne’nin Umur bey Mahallesi Edirneli Nazmi Sokak no 6’da çıkan ikamet yangının da 3 ev zarar gördü.Henüz çıkış nedeni belli olmayan yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceği ifade ediliyor.

Edirne’de dezavantajlı vatandaşların yoğun olarak yaşadığı mahallede çıkan ikamet yangının da 3 ev büyük hasar gördü.Tek katlı evlerin yoğun olduğu bölgede çıkan ikamet yangının ilk olarak Alaaddin Akın’a ait olan evde başladığı tahmin ediliyor.Dumanları fark eden ikamet sakinlerinin panikle dışarı çıkması ve durumu 112 ihbar hattına bildirmesi ile bölgeye Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nden 5 adet araç gönderilerek yangına ilk müdahale yapıldı.Aynı avlu içerisinde birbirine yakın olan evde meydana gelen yangın kısa sürede diğer evlere sirayet etti.İtfaiye ekipleri yangına rüzgarın etkisinden dolayı güçlükle müdahale edebildi.Yoğun duman altında sürdürülen çalışmada itfaiye ekipleri zor anlar yaşadılar.Yaklaşık 2 saat süren söndürme çalışmaları sonrasında yangın büyümeden kontrol altına alınabildi.Bazı vatandaşlar ise ellerine aldıkları su hortumları ile yangına kendi imkanları ile müdahale ettiler.Evlerde maddi hasar meydana geldi.

Yangının esnasında evde olanlar ise kısa sürede yangın mahalline yakın olan polis merkezi ekiplerinin gelerek müdahale etmesi ile dışarı çıkarılabildi ve olayda yaralanan olmadığı öğrenildi.Evlerinin yandığını yakınlarından öğrenen ve dışarıda olduğu öğrenilen ev sahipleri ise yanan evlerini göz yaşları ile çaresizlik içinde izlediler.

Evi yanan Alaaddin Akın ise yangının elektrik kontağından çıkmış olabileceğini, yangın başladığında kendisinin çarşıda olduğunu ve evinin yandığı haberini yakınlarından aldığını belirtti.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30