banner137
banner25

CHP’de seçim var!

Yapılacak erken genel seçim için aday olacaklara gün öncesinde istifa etmeleri yönünde yazı gönderen CHP’de İl başkanı Fevzi Pekcanlı’nın istifası sonrasında boşalan koltuğa kimin geleceği merakla beklenirken Genel Merkez atamadan ziyade önerilen iki isim arasında seçim yapılmasını uygun gördü.

İstifa sonrası var olan mevcut yönetimin aralarından bir aday belirlemesi beklenirken sürenin fazla uzun olması ve iki adayın varlığının Gene Merkeze bildirilmesi ile Genel Merkez yönetim kurulu tarafından seçim yapılmasını ön gören yazısını bugün il sekreterliğine göndererek gereğinin yapılmasını istedi.

Özelikle Türker Altıerler ile Samet Kahraman’ın isimlerinin CHP Genel merkezine gitmesi seçim konusunu gündeme getirdi. Her iki isminde partide başarılı bir grafik çizdiği bilinirken Türker Altıerler’in Recep Gürkan’ın önerdiği, Samet Kahraman’ın ise il yönetimi ve aday adayı olarak istifa eden il eski başkanı Fevzi Pekcanlı’nın önerdiği isimler olduğu biliniyor.

12 Ocak 2023 Perşembe günü yapılacak seçim sonrası belirlenecek il başkanının erken genel seçimlere CHP Edirne örgütünü taşıyacak isim olacağı ifade ediliyor.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30