banner78
banner25

CHP seçim startını verdi!

14 Mayıs günü yapılacak olan Genel Seçimler için CHP İl Örgütü geniş bir katılımla seçim startını verdi.

Millet İttifakı olarak seçime girecek olan 6’lı masanın en güçlü ayağı olan CHP, Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlediği Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13’ncü Cumhurbaşkanı yapmak üzere Atatürk anıtı önünde tören düzenleyerek seçim startını verdi.

Atatürk anıtı önünde 13 Mart saat 13:13’te toplanan ve burada saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal marşımızın okunması ile başlayan törenler daha sonra İl Başkanı Samet Kahraman’ın konuşmasıyla  ile devam etti.

Kahraman burada yaptığı konuşmada katılım sağlayan partililere hitaben “kıymetli ailem”diyerek başladığı konuşmasına şöyle devam etti.

“bugün 13’ncü Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için seçim startını veriyoruz. Millet ittifakının değerli genel başkanlarına CHP’nin Genel Başkanına duydukları güven için teşekkür ediyoruz. Millet ittifakı ortaklarımızla el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz bir yola çıkıyoruz. Cumhuriyetimizi hep birlikte demokrasi ile taçlandıracağız.84 milyona barış ve demokrasi gençlere umutlu bir gelecek, kadınlara huzurlu bir yaşam, dezavantajlı gruplara adalet ve eşitlik, çalışanlara ve emeklilere hakkaniyetli bir yaşam için çalışacağız. Millet ittifakı iktidarında Cumhuriyet ve Halk deva bulacak. Demokrat Türkiye iyi olacak. Gelecek ve Saadet Milletimizin olacak. 13’ncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu herkesin Cumhurbaşkanı olacak”dedi.

Konuşmanın ardından partililer seçim çalışması için hazırlanan broşürleri sokaktaki vatandaşlara dağıtarak esnaf ziyareti yaptılar.

Çalışmalara Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve çok sayıda partili katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30