banner137
banner25

CHP İl Başkanı Pekcanlı "enflasyonu düşüremiyorlar,Hakkı'ya hakkını vermiyorlar!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıkladığı asgari ücret zammına ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 milyondan fazla çalışanı, dolaylı olarak ise tüm yurttaşları ilgilendiren yeni asgari net ücreti 8 bin 506 lira olarak açıkladı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Pekcanlı şu ifadeleri kullandı:" Asgari ücretliye hakkı, alın teri yine verilmedi. Emekçi enflasyona ezdirildi. Yaptıkları zam ile enflasyon oranı uyuşmuyor. Bu tek başına alınmış bir karar. Objektif ve gerçekci bir karar değil. İktidar halkı resmen görmezden geliyor. Hem enflasyonu düşünemiyor hem de haklıya hakkını vermiyor. Yönetemiyorlar, yönetmeyi bilmiyorlar.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30