banner78
banner25

CHP İl Başkanı Kahraman "3 vekil çıkaracağız!"

CHP İl Başkanı Samet Kahraman Ankara dönüşü sonrası temaslarını düzenlediği basın toplantısında gazetecilerle paylaştı. Kahraman yaklaşan seçim süreci ve çalışmalar hakkında bilgiler vererek 1 hafta sonra sahaya ineceklerini ve 3 milletvekili çıkaracaklarına inançlarının tam olduğunu belirtti.

Partisinin il binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Kahraman CHP Genel Merkezi’ne gittiklerini burada partinin önde geleleri ile görüştüklerini ve en önemlisi Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşme fırsatı bularak Edirne’yi konuştuklarını kaydetti.

6’lı masanın Ortak Politikalar Mutabakat Toplantısına katıldıklarını anlatan Kahraman 6 partinin 81il başkanı ve belediye başkanı ile beraber yapılan toplantının çok verimli geçtiğini akşamında ise Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Muharrem Erkek ile görüştüklerini kaydetti.

Kahraman “yaptığımız görüşmelerin ardından ertesi gün düzenlenen partimizin Grup toplantısına katıldık. Çok güzel, çok heyecanlı bir toplantıydı. Genel Başkanımızın katılımıyla beraber Genel Başkanımızın grup toplantısı sonrasında da kısa bir görüşme imkanı bulduk. Baş başa görüştük. Orada da Genel Başkanımız bizlere Edirne'de yapmamız gereken taleplerini söyledi. Biz de Edirne'de iktidara giderken en çok oyu nasıl alabiliriz diye beraber konuştuk. Bununla ilgili de neler yapacağımızı anlattık kendisine. Gayet memnun ayrıldık. “diyerek vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını ifade etti.

Tüm ilçeleri gezdiklerini ve üyeleri ziyaret etiklerini kaydeden Kahraman “9 ilçeyi gezdik. Onlarla beraber fikir alışverişinde bulunduk. Önerileri dinledik. Onun eşliğinde de bu Pazartesi ilçe başkanlarımızla beraber belediye başkanlarımızla beraber oturup konuşacağız,. yol haritamızı çıkaracağız. Önümüzdeki hafta hep beraber tüm örgütümüzle beraber sahaya ineceğiz. Bütün ilçe ve beldelerde çalışmaya başlayacağız. Göreve geldiğimizde aynı şekilde söylemiştik. Tüm üyelerimizi kucaklayacağız diye. Hepsine gittik, hepsi ile samimi bir şekilde görüştük. Seçimde onlara ihtiyacımız olduğunu belirttik. Onlarla da görüşmemiz olumlu geçti. Kendileri de bizlere varsa eksiklerimiz söylediler. Biz de onların notunu aldık, yapmamız gerekenlerin hepsinin notunu ettik”dedi ve “önümüzdeki hafta itibariyle startı vereceğiz” şeklinde konuştu.

Aday adaylığı sürecinin netleşip netleşmediği ve aday kriterleri olup olmadığı yönünde yöneltilen bir soruya ise “Aday adaylığı süreci resmi olarak başlamadı. Önümüzdeki ay itibariyle başlayacak. Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıklayınca başlayacak. Genel merkezimizin adaylıkla ilgili belli başlı maddeleri var. O süreç başladıktan sonra netleşecek. Bizlerde YSK takvimini bekliyoruz. Şu anda tabii ki aday adayı arkadaşlarımız var, sahada da çalışıyorlar. Bundan da çok memnunuz. Aday adaylık süreci kesinleştikten sonra hem net sayı belli olacak hem de o süreden sonra her şey netleşecek”dedi ve aday olacakların 30-35 bin Tl gibi ücret yatıracaklarını bayanların ise bunun yarısını vereceklerini ifade etti.

4 milletvekili çıkaran Edirne’de bu seçimde 3 vekili garantileyeceklerini kaydeden Kahraman “ilçeleri dolaştık. İlçelerde güzel bir heyecan var. Üyelerimiz de güzel heyecan vardı. Oradaki bütünleşmeyi yaptık. Daha yolun aslında başındayız. Şimdiden sonra da sürekli sahada olacağız. Biz bir önceki dönem ucu ucuna kaçırmıştık 3 vekilliği. Bu dönem alacağız 3 vekili. Çok net bir şekilde çıkaracağız. Çünkü örgütteki o sıcaklığı, o heyecanı gördüm. Tüm örgütümüzle beraber sahaya inersek bunu başarmamız kolay olacak inşallah”dedi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30