banner78
banner25

CHP Edirne Milletvekili Gürkan
CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, ''İftar yemeklerinde yardım geleneğinden uzaklaşılarak, siyasi reklam yapılmamalıdır'' dedi.
İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan Gürkan, ramazan ayında toplumsal ve dini kültüre göre yardımlaşmanın ön plana çıktığını söyledi. Yardımların üstü kapalı şekilde yapılması gerektiğini belirten Gürkan, ''10 gündür il, ilçe ve mahallelerde vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Ancak bazı vatandaşlarımızdan yardımlar ile ilgili bazı şikayetler duyduk. Yardım dağıtımlarında bir elin verdiğini diğer elin görmemesi gerekirken, bazı partiler bunu siyasi rant olarak kullanıyor'' şeklinde konuştu.
AK Parti'nin Edirne ve bazı ilçelerde iftar düzenlediğini, bu iftarların sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldığını savunan Gürşan, ''Bu durumda vatandaşlarımız daha da mağdur duruma düşmüş oluyor. İftar yemeklerinde yardım geleneğinden uzaklaşılarak, siyasi reklam yapılmamalıdır'' ifadelerini kullandı.
Bir basın mensubunun CHP'nin ramazan ayında yardım yapıp yamadığına ilişkin sorusu üzerine Gürkan, ''CHP'li iş adamları ve CHP'liler yardımlarını gizlice yapıyor. Göstererek yardım yapılmaz'' şeklinde konuştu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30