banner78
banner25

CHP'de istifa tarihleri belirlendi!

24 Haziran 2018’de yapılan Genel seçimlere göre normal seçim takviminin 18 Haziran 2023 olması öngörülürken olası bir erken genel seçim takvimine hazırlıklı olan parti genel merkezleri aday adayı belirleme sürecinde istifaların yapılması için teşkilatlarına resmi yazılarını gönderdi.

Aday adaylığı konusunda adeta bir enflasyon yaşanması beklenen CHP'de beklenen yazı geldş ve süreç işlemeye başladı.

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Merkezi’nden Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasını taşıyan istifa kararı içeriğini bildiri yazı teşkilatlara tebliğ edildi.

“Buna göre Merkez Yönetim Kurulu'nun 21 Kasım 2022 tarihli kararı uyarınca 2023 yılı içerisinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmayı düşünenlerden aşağıdaki görevleri ifa edenlerin 05/12/2022 ile 26/12/2022 tarihleri arasında görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir. İstifa dilekçelerinin, bekletilmeksizin Genel Sekreterliğe gönderilmesi önem arz etmektedir. Belirlenen sürede aday adaylığı için istifa etmesi gerekenlerinde sıralandığı yazıda; İl Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Yönetim Kurulu Üyeleri istifa edenlerin yerine Parti Örgütü, Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'nın bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmaması, boşlukların doldurulmaması hususunda gereğini bilgilerinize önemle rica eder, iyi çalışmalar dileriz”denildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30