banner78
banner25

CHP 89. yılını kutladı!
Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla Merkez İlçe Başkanlığı'nca Atatürk Anıtı'nda tören düzenlendi.
CHP İl Başkanı Teoman Özdöl, teşkilat üyelerin de katıldığı törende Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı.
İstiklal Marşı'nın okunduğu törende Özdöl, şunları söyledi:''Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye'de sol siyaset ve sol düşünceyi yaşamın her alanında göstermiştir. Partimiz parlamentoda ve dışarda demokratik çözümlerden yana olmuş ve bunları uygulamıştır. Ülkemiz sorunlarının mecliste çözülmesinden yanayız. Terör ve diğer sorunların mecliste çözüleceğine inanıyoruz. Unutulmamalıdır ki savaş hiçbir şeyin çözümü değildir. Savaşlarda kazananlar daima silah tekelleridir. Bu durumların farkında olarak ve yerel seçimlerde, önümüzdeki dönemi değerlendireceğiz. Ayrıca şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.''
Özdöl, partilerinin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü minnet, şükran ve saygıyla andıklarını dile getirdi.
Törende, CHP Edirne Milletvekilleri Recep Gürkan ve Kemal Değirmendereli ile Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de hazır bulundu.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30