banner78
banner25

Çetinkaya “iç barışı sağlamak Meclisin görevidir”
Saadet Partisi Genel Sekreteri Tacettin Çetinkaya, ''Müslüman ülkeler derhal İsrail ile ticari ve sosyal ilişkilerini bitirerek terörden, İslam birliği yaparak kurtulmalıdır'' dedi.
Çetinkaya, partisinin Edirne İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'deki siyasi ve sosyal gündemin çok hızlı değiştiğini savundu.
Türkiye'nin şu anda birçok sorunla karşı karşıya olduğunu belirten Çetinkaya, ''Ülkemizin en önemli meselesi terördür. İki gün önce yine 5 askerimiz şehit oldu. Ailelerine ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Terör iç barışımızı, milli birlik ve beraberliğimizi tehdit ediyor. Huzuru ve barışı yok etmeyi amaçlıyor. Terör, emperyalist dış mihrak ve devletler tarafından destekleniyor. Terörü ortadan kaldırmak ve iç barışı sağlamak meclisin görevidir'' diye konuştu.
Türkiye ve dünyadaki terörün İslam kardeşliğiyle çözülebileceği ifade eden Çetinkaya, ABD ve Birleşmiş Milletler'in desteklediği İsrail'in Gazze'de masum kanı döktüğünü kaydetti.
İsrail'in çıkarları için Lübnan, Sudan ve Gazze'yi bombaladığını belirten Çetinkaya, ''Üstelik İsrail bunları yaparken Müslüman ülkelerin hava sahasını kullanıyor ve desteğini alıyor. Müslüman ülkeler derhal İsrail ile ticari ve sosyal ilişkilerini bitirerek terörden, İslam birliği yaparak kurtulmalıdır'' dedi.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30