banner78
banner25

Camı kırarak çıkardılar!

Edirne’de şeker hastası olduğu öğrenilen bir vatandaşın aracının içinde hareketsiz bir şekilde gören vatandaşlar 112’yi arayarak yardım istedi.

Edirne merkez Şükrüpaşa mahallesi Yeni Saray sokak üzeri Akasya 6 apartmanı otoparkında meydana gelen olayda Ayhan A.isimli vatandaş 22 AAY 929 plaka sayılı aracın ön koltuğunda bir anda şeker komasına girdi. Çevrede bulunan vatandaşların tesadüfen gördüğü olay sonrası aracın yanına inen bazı vatandaşlar her ne kadar seslenerek aracın kapılarını açmasını isteseler de Ayhan A.isimli şahıs tepki vermeyince çareyi 112’yi aramakta buldular. Olay yerine gelen İtfaiye ekipleri ile 112 sağlık ekibi ortak hareket ederek aracın sağ ön koltuğunda hareketsiz oturan şahsa ulaşmak için kapıları kilitli olan aracın ön camını kırarak baygınlık geçiren şahsa ulamayı başardılar.

İlk müdahalesi olay yerine gelen ambulansın içinde yapılan Ayhan A. Daha sonra ambulans ile Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30