banner78
banner25

BYEGM heyeti Vali Duruer'i ziyaret etti
Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nden (BYEGM) bir heyet, Edirne Valisi Hasan Duruer'i ziyaret etti.
Edirne Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürlüğü'nü ziyarete gelen BYEGM Başhukuk Müşaviri Mustafa Özben, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Alaeddin Özafşar, İnsan Kaynakları Dairesi Başkanı Mehmet Ünver ve Basın Yayın ve Enformasyon Edirne İl Müdürü Fikret Dişlioğlu'ndan oluşan heyeti, makamında kabul eden Vali Duruer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Duruer, Basın Yayın Enformasyon İl Müdürlüğü'nün Edirne'de kurulmasının son derece önemli olduğunu ifade ederek, ''Edirne Balkanlar'ın başkentidir ve Türkiye'nin Avrupa'ya açılan kapısıdır. Burada BYEGM'nin il teşkilatının bulunması, Edirne'nin tanıtımına katkı sağlayacak ve Edirne'nin sesini duyurmasında etkili olacaktır. Bu vesileyle İl Müdürlüğü'nün çalışmalarına tüm imkanlarımızla katkı sağlayacağımızı da ifade etmek isterim'' diye konuştu.
Özben de Vali Duruer'e kurumlarına desteklerinden dolayı teşekkür etti.

-AA'ya ziyaret

Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürlüğü'nü de ziyaret eden heyet, haberciliğin meşakkatli bir iş olduğunu belirterek, AA çalışanlarına başarı diledi.
Özafşar, ziyarette yaptığı konuşmada AA'nın son dönemdeki ataklarının gurur verici olduğunu ifade ederek, ''AA ile kardeş kurumuz, başarıları da bizleri elbette ki gururlandırıyor. Genel Müdürlüğümüz ile AA arasındaki işbirliğinin her geçen gün artması da ayrıca sevindirici, bu işbirliği her iki kuruma katkı sağladığı gibi Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurulmasında da daha etkili oluyor'' dedi.
Edirne'nin tarihi ve kültürel alanlarını gezen heyet, Edirne'nin kendine hayran bırakan bir havası olduğunu belirtiler.
banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30