banner78
banner25

Büyükelçi Sekizkök TIR kuyrukları için Bulgar makamları ile görüştü!

Avrupa’ya açılan kara sınır kapımız Kapıkule’de TIR kuyruklarının oluşması ve bekleme sürelerinin uzaması üzerine Türkiye’nin Sofya Büyükelçisi Aylin Sekizkök Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Ulaştırma Bakanı Hristo Aleksiyev ile bir araya gelerek sorunara çözüm konusunda görüşme yaptı.

Özelikle yaşanan deprem sonrasında Bulgaristan’dan Türkiye’ye gönderilen yardım malzemelerinin hızlı ve beklemeden geçişi konusunda Bulgar gümrük yetkililerinin gösterdiği hassasiyetten dolayı teşekkürlerini ileten Büyükelçi Sekizkök; Kapıkule-Kapitan Andreevo'da frigorifik TIR'larının maruz kaldığı sorunların giderilmesi ve uzun bekleme sürelerine çare bulunması konusunda da görüşme yaptı.

Bulgaristan makamlarının bu konu için ellerinden geleni yapacağını belirttiğini Büyükelçiliğin sosyal medya hesabında paylaşan Sekizkök “ellerinden gelen çabayı gösterecekler. Değerli Bakan Aleksiyev'e içten teşekkürlerimizi sunuyoruz”ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30