banner78
banner25

Büst yenilendi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yenilenmesi için ihalesi yapılan ve temelleri 24 Aralık 2017 tarihinde atılan Hamzabeyli sınır kapısı modernizasyonunda göze çarpan ve birçok vatandaşın eleştirisine maruz kalan Atatürk büstü haberimiz sonrası yenilenerek yerine konuldu.

Yüklenici firma tarafından gümrük sahası iç kısmındaki alana yapılan ve küçük olmasının yanında arka fonunun karanlık olmasının yakışıksız olduğunu bizlerle paylaşan bazı vatandaşlar büstü daha anlamlı ve nitelikli olması gerektiğini savunarak yakışmadığını söylediler.Konuyu araştırarak yaptığımız haber sonrasında Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. (GTİ) yönetim kurulu başkanı Arif Parmaksız devreye girerek aynı hassasiyeti gösterdi ve büstün derhal yeniden yapılması talimatını verdi.Öte yandan bir önceki kaidede "Yurtta Sulh Cihanda Sulh" yazısı mevcutken yeni kaide de "Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" yazısı yer aldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30