banner78
banner25

Büst ile ilgili Parmaksız devrede!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yenilenmesi için ihalesi yapılan ve temelleri 24 Aralık 2017 tarihinde atılan Hamzabeyli sınır kapısı modernizasyonunda sona yaklaşılırken,önceki gün sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede yankı bulan Atatürk büstü konusuna Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. GTİ yönetim kurulu başkanı Arif Parmaksız’dan olumlu cevap geldi.

Avrupa’ya açılan önemli sınır kapılarımızdan olan Hamzabeyli sınır kapısının genişletilerek modernize edilmesi çalışmasında sona yaklaşılırken saha içerisinde bulunan Atatürk büstünün alana yakışmadığı ve küçük kalmasının yanında arka kısmında bulunan siyah fonun anlamsız olduğu ifade edilerek,sosyal medyada tepki toplamıştı.

Yapılan paylaşım sonrası konunun Gümrük ve Ticaret İşletmeleri A.Ş. GTİ yönetim kurulu başkanı Arif Parmaksız’ iletilmesi üzerine Parmaksız duruma kayıtsız kalmayarak derhal gerekenin yapılması talimatını verdi.İmalatı yapan firmanın gözünden kaçan bir detay olduğu ifade edilen büst ile ilgili en kısa sürede arka siyah fonun kaldırılarak yerine uygun ve anlam yüklü bir zeminin hazırlanacağı bilgisi verildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30