banner137
banner25

Bürokratlarla toplantı yaptı

Vali Kırbıyık, Kurum Müdürleri ile Toplantı Gerçekleştirdi

Edirne Valisi H. Kürşat Kırbıyık başkanlığında yapılan toplantıda ilimizdeki kurumlar tarafından yürütülen çalışmalar değerlendirildi. Devam eden ve planlanan kamu yatırımları hakkında mevcut durum ve önümüzdeki süreçte atılacak adımlar görüşüldü.

Toplantıda yapmış olduğu değerlendirme de Vali Kırbıyık; “ilimizde, kurumlarımız tarafından son derece önemli projeler yürütülüyor. Şehrimizin mücevheri Selimiye Camisinin restorasyon çalışmaları, Pazarkule gümrük kapısı yenilemesi, nehir yatakları temizleme çalışmaları ve kurumlarımızca yürütülen birçok çalışma hızlı bir şekilde devam ediyor. 

Diğer taraftan toplantıda, ilimiz için çok önemli olduğunu değerlendirdiğimiz tarımsal sulama, tarımsal ürün çeşitliliği ve sulama göleti projelerini, Edirne’mize kazandırmayı planladığımız spor tesislerini ve devam eden tesis projelerini, yine şehrimiz için son derece kıymetli olan kültür ve inanç turizmine katkı sunma, kalite ve kapasite arttırma noktasında devam eden ve planlanan  yatırımlarımızı, devam eden kamu binası inşaatlarında gelinen aşamayı, altyapı yatırımlarını, OSB kurulum ve genişletme çalışmalarımızı, okullarımız ile ilgili çalışmaları, eğitim yatırımlarını ve sağlık alanındaki yatırımları da değerlendirmiş olduk.

Tabii deprem bölgesinde olduğumuz dönemde de ilimizde devam eden proje ve çalışmaları takipte olduk. Bununla birlikte dönüşte de gerek gerçekleşme oranlarını tespit etmek ve gerekse önümüzdeki süreçte çalışmaların hızlandırılması, varsa sıkıntıların aşılması yönünde yapılabileceklerimizi değerlendirmek amacıyla kurum müdürlerimiz ile bu toplantı gerçekleştirdik. 

Yaptığımız değerlendirmeler neticesi görüyoruz ki tüm kurumlarımız koordinasyon içerisinde, etkin ve verimli bir süreç yönetimiyle çalışmalarını tamamlama, hayata geçirme gayretindeler. Bu vesileyle teşekkür ediyor kendilerinden aynı gayretle, aynı heyecanla, aynı samimiyetle çalışmalarına devam etmeleri beklentisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.” dedi.

Toplantıya Vali  H. Kürşat Kırbıyık’ın yanı sıra Vali Yardımcıları Sıdkı Zehin ve Samet Öztürk ile kurum müdürleri katıldı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30