banner78
banner25

Bu defa da  96 kilo 410 gram.

Edirne Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ülkemize yasa dışı yollarla sokulmak istenen uyuşturıcu maddelere geçit vermemekte kararlı.
Son günlerde Balkan ülkelerinden karayolu ile ülkemize sınır kapılarımızdan giriş yapmak isteyen araçlar üzerinde yürütülen hassas çalışmalarla çok sayıda uyuşturucu madde ve bunları taşıyan kişileri  yakalamayı başaran ekipler, hassasiyetleri sayesinde yine yeni bir yakalama gerçekleştirdiler.
17.12.2022 tarihinde yurtdışından ülkemize Kapıkule kara sınır kapısı üzerinden giriş yapan 06 3K 473 plakalı çekici, Kapıkule Gümrük Sahasına geldiğinde ekiplerin şüphe ve dikkati sayesinde X-ray cihazına sevk edildi.
Aracın X-ray'a sevki sırasında şoförünün uyuşturucu maddelerin bulunduğu valizleri çöp konteynerine attığını tespit eden görevliler yaptıkları kontrollerde saha içerisinde tır sürücüsünün bir başka tır sürücüsü olan M3 0A 896 plakalı çekiciyle koordineli çalıştığını ve uyuşturıcu madde olduğu anlaşılan valizleri haberli bir şekilde attıklarını belirledi.
Yapılan çalışmadan 135 paket halinde 96 Kilo 410 gram gelen uyuşturucu Madde SKUNK maddesi (piyasa değeri yaklaşık 30.000.000 TL olduğu değerlendirilen)
ele geçirilmiş, Bosna Hersek uyruklu A.C (39) ve Sırbistan uyruklu D.S (29) gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan kişilere  Uluslararası Uyuşturucu Madde Ticareti yapmak suçundan adli soruşturma başlatıldığı öğrenilirken olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ifade edildi.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30