banner78
banner25

Bozkurt “bazıları Atatürk’ü banknotların üzerinde seviyor!”

Memleket Partisi Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt il binasında düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

Partisinin Genel Başkan Muharrem İnce önderliğinde 54 il’de Kuva-yi Milliye ruhuyla kurulduğunu ve çok kişinin kuramaz, yapamaz, edemezler demesine rağmen ülke genelinde teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarını belirten İl Başkanı Oktay Bozkurt “çok kısa bir süre içinde partileşme sürecine girdik ve bu sürede değişik spekülasyonlar oldu kuramazlar yapamazlar şeklinde. Şu an 54 ilde Kuva-yi Milliye ruhuyla üyelerin desteği ile kurulan bir partiyiz. Bu parti 6 ay içinde yönetimlerini oluşturdu, il ilçe kongrelerini tamamlayıp büyük kurultayı yaptı. Erdem Bircan, parti meclisine girdi”dedi.

Edirne’de yaşanan gelişmelere karşı sessiz kalmayı ve uzaktan izlemeyi tercih ettiklerini belirten Bozkurt “Edirne şu anda siyasi anlamda da hizmet anlamında da düşüşte. Maalesef bir kısır döngü içinde. Bir iki kişinin çatışmasını izliyoruz. Yerelde Edirne’nin sorunlarını kimse dile getirmiyor. Biz parti olarak Edirne siyasetinde sessiz kalıyoruz. Sadece izliyoruz”dedi.

Atatürk sevgisin kullanan partilere ve partililere seslenen Bozkurt “şu an Atatürk sevgisi veya Atatürk sevdası diye yola çıkıyoruz. Bazı insanlar diyor ki “Atatürk’ü kullanarak siyaset yapıyorlar”. Biz Atatürk’ün ilkelerine devrimine her şeyine sahip çıkıyoruz. Mevcut olan Atatürkçü denilen partilerde şu an Atatürk’e küfür eden insanlara rozet takılıyor. Biz Atatürk’ü kalben seviyoruz, bazıları banknotların üzerinde seviyor diye düşünüyoruz. Bizim ilham kaynağımız iki çift mavi göz. Çizgimiz Mustafa Kemal Atatürk.Ve bugüne kadar hiçbir genel başkan Cumhuriyet tarihinde kimseye demedi Atatürk’ü sevmeyen partime gelmesin diye. Bu ilki gerçekleştiriyoruz. Türkiye’de bugüne kadar yapılmayan bütün ilkleri biz gerçekleştiriyoruz. Çok kısa zamanda 54 tane il başkanlığı kuruyoruz ve yakın zamanda üye sayımız aşırı şekilde yükselecek. 81 ilde yılbaşına kadar tamamlayacağımızı düşünüyorum”dedi.

Ülke genel siyasetine dair yöneltilen bir soruya ise “Ucube.Ülke yangın yeri”şeklinde cevap veren Bozkurt “adaletin olmadığı, özgürlüğün kısıtlandığı,basının kısıtlandığını dile getirebilirim ve diktatör bir yönetimle yönetildiğimizi düşünüyorum. Ama biz bunları değiştireceğimize inanıyorum. Bizim genel başkanımız demişti ki; Recep Tayyip Erdoğan seçilirse dolar 8-10 lira olacak. Arkadaşlar şu an dolar 8-10 lira.Auro almış başını gitmiş. Edirne ekonomisi Bulgar esnafına yönelmiş durumda. Bulgar gelirse para kazanıyoruz, gelmiyorsa para kazanamıyoruz. Şu an o konuma geldik. Esnaflar kan ağlıyor. Bunlar dile gelmiyor. Türkiye yanıyor. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız bin liralık alış veriş yaptı. Hangi vatandaş bin liralık alış veriş yapabiliyor? Bir de ucuz denildi. Şu anda büyük marketlere gittiğinizde nohudun, mercimeğin arkasında Küba yazıyor, Meksika yazıyor. Türkiye’yi dışa bağımlı ülke” ifadelerini kullandı.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30