banner137
banner25

"BOSCH"' luğu doldurdular!

Edirne ticaret hayatında 50 yıla yakın bir geçmişi olan Polat ailesinin fertlerinden Harun Polat açılışı bugün yapılan yeni iş yeri ile BOSCH markasını Edirne’ye kazandırdı.

Polat Petrol ve Tarım Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti olarak faaliyet alanlarında akaryakıt ve mobilyanın yanı sıra şimdide beyaz eşya ve ev elektroniği sektörünün büyük isimlerinden BOSCH markasını Edirne’ye kazandıran Suat ve Harun Polat aile şirketlerinde yepyeni bir mağazayı Talatpaşa asfaltı Atatürk Bulvarı üzerinde hizmete açtı.

Açılışa çok sayıda seçkin davetlinin yanı sıra BOSCH Türkiye CEO’su Semir Kuseyri ve beraberinde ki üst düzey yöneticiler katıldı.

1976 yılından bu yana Edirne ticaretinde yer alan aile şirketi yaklaşık 50 kişilik istihdamı ile önemli rol oynuyor. Harun Polat yaptığı açıklamada “Polat ailesi olarak 1976 yılında elektrik tesisatçılığı ve taahhüdü işi ile başladığımız ticari yolculuğumuza bu güne gelene kadar petrol, gıda, gıda toptancılığı ve mobilya sektörlerinde faaliyet gösterdik. Gıda ve gıda toptancılığı hariç faaliyetlerimiz diğer iş kollarında hali hazırda başarı ile devam etmektedir. Bugün için ise ayrı bir heyecan ve ayrı bir enerji ile değişik bir sektör olarak mobilya ile bağlantılı olduğunu düşündüğümüz beyaz eşya sektörüne Bosch markamızla ilk adımımızı sizlerle birlikte atıyoruz. Bu onuru ve gururu bizlere yaşatan öncelikle Edirne halkına tedarikçilerimize ve tüm çalışan personellimize şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

İşletmenin açılışı okunan duaların ardından kurdele kesimi sonrasında resmen yapılmış oldu.

Ekonomik zorluklara rağmen ticari atılımların her geçen gün zora girdiği bir atmosferde yeni bir iş yerini ticari hayata kazandıran Polat ailesi her geçen gün yatırımlarına devam edeceklerinin de sinyalini vererek Edirne’de önemli bir eksik olarak gördükleri bir beyaz eşya markasının boşluğunu doldurduklarını belirttiler.

banner148
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner30